Universiteit van Hawai’i krijgt een naamgevingsrechtensponsor voor Arena

University of Hawai’i atletiek en Bank of Hawaii onthulden 10-jarige sponsoring van $ 5 miljoen met 2030 voor de naamrechten van het Stan Sheriff Center, dat zal worden aangeduid als Simplifi Arena in Stan Sheriff Center.

De nieuwe naam behoudt de traditie van de voormalige Hawai’i atletiekregisseur Bruce “Stan” Sheriff. Bank of Hawaii heeft de naam “Simplifi” geselecteerd na haar digitale bankervaring, die in 2018 werd geïntroduceerd. Bovendien heeft Bank of Hawaii Foundation een $ 100.000 Endowment Scholarship Fund ingesteld in de naam van de naamgenoot van de faciliteit om te helpen bij de monetaire behoeften van UH Student-atleten.

“Bank of Hawaii is een toegewijde en oude partner van de atletiek van de Universiteit van Hawai geweest Arsenal FC Thuisshirt en we zijn Peter Ho en zijn team zeer dankbaar voor dit impactvolle geschenk,” verklaarde UH Athletics Director David Matlin. “Het Stan Sheriff Center is een van de juwelen op de Mānoa -campus. Stan Sheriff was zowel een visionair als de faciliteit een bewijs van zijn drive, toewijding en zoals voor UH Athletics. Ik begrijp dat hij naar beneden kijkt en geniet van de gekoesterde herinneringen die door de jaren heen zijn gemaakt, en we kijken naar vele veel meer vooruit in Simplifi Arena in Stan Sheriff Center. ”

Fondsen van de sponsoring van de naamrechten zullen worden gebruikt op veel gebieden, waaronder apparatuur, academische docenten, trainers, medisch personeel, persoonlijke beschermingsmiddelen, schoonmaakbenodigdheden en snel testen.

Stan Sheriff diende als de atletiekdirecteur van Hawai van 1983-1993. Hij was vooral verantwoordelijk voor de bouw van de 10.300 zitplaatsen, op de Juventus Thuisshirt campus Arena, die kort na zijn dood ter ere van hem werd omgedoopt. Het Stan Sheriff Center vierde vorig jaar zijn 25e verjaardag.

“De Universiteit van Hawai’i is enorm getroffen door de pandemie”, aldus Peter Ho, voorzitter, president en CEO van Bank of Hawaii. “Vooral UH-sport brengt ons niet alleen samen als een gemeenschap, maar is een levenslijn voor zo veel student-atleten, die afhankelijk zijn van speciale kansen om te leren, beweren en bloeien op het veld naast in de klas . Ondersteuning van UH in deze methode stolt onze geldelijke steun van UH-atletiek en zijn student-atleten tijdens dit dilemma Kashima Antlers Thuisshirt en daarbuiten, terwijl hij een eerbetoon is aan een gekoesterd regionaal sporticoon door de legendarische traditie van Stan Sheriff levend te houden. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.