Vrijwilligers doneren in 2014 meer dan 200.000 uur aan het handhaven van de Appalachian Trail

Harpers Ferry, WV – De Appalachian Trail Conservancy (ATC) kondigde aan dat voor het fiscale jaar 2014 5.617 vrijwilligers 241.936 uur meldden om het Appalachian Trail te onderhouden en te beschermen (( A.T.) voor wandelaars om te OGC Nice Thuisshirt gebruiken. Sinds de ATC in 1983 begon met het verzamelen van rapporten, hebben individuen meer dan 5 Barcelona Thuisshirt miljoen uur bijgedragen aan de A.T., wat resulteert in een vrijwilligersnetwerk dat wereldwijd wordt erkend.

Het gerapporteerde aantal uren, dat het op een Villarreal CF Thuisshirt na hoogste is sinds 1983, onthult een loyale toewijding aan het pad ondanks een overheidssluiting in oktober 2013, waardoor vrijwilligers niet in staat waren om te werken aan National Park Service of Amerikaanse Forest Service -landen. Ondanks deze sekwestratie schonken vrijwilligers tijd gelijk aan wat wordt voltooid door 116 fulltime werknemers en hebben bijgedragen aan een breed scala aan projecten, waaronder het onderhouden van de A.T. Corridor, monitoring en verwijderde invasieve soorten, ondersteunende leraren in het pad naar elk klaslokaal (TTEC) -programma en het helpen van A.T. gemeenschappen in de buurt van het pad.

ATC Vrijwilligers vertegenwoordigen 31 A.T. het onderhouden van clubs en trailploegen; bezoekerscentrum en regionale kantoorvrijwilligers; en deelnemers aan aanvullende ATC -programma’s, zoals TTEC en het Appalachian Trail Community ™ -programma. Hoewel trailbeheerders misschien wel de meest zichtbare zijn, nemen vrijwilligers ook deel aan vele andere activiteiten, van gemeenschapsbereik tot lokale, regionale en trail-brede managementinspanningen.

“De Appalachian Trail Conservancy bestaat vanwege de vrijgevigheid, talenten en steun van onze vrijwilligers – zij zijn de ziel van het Appalachian Trail,” zei Ron Tipton, uitvoerend directeur van de ATC. “Het indrukwekkende aantal vrijwilligersuren dat voor het fiscale jaar 2014 wordt gemeld, illustreert een voortdurende toewijding aan het behoud en het beheer van het pad.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.