Generatie Opmerkelijke partners met AFC Dream Asia Foundation on Tradition-inspanningen

Het Ultimate Committee for Shipment & Legacy’s Generation Remarkable Program en de Dream Asia Foundation van de Oriental Football Confederation hebben een langdurig partnerschap getekend, waarmee beide programma’s zullen werken. Samen in de traditie en onderwijsgebieden in heel Azië gedurende de komende vier jaar.

Generatie opmerkelijk is zowel het menselijke als de sociale traditieprogramma die is geïnitieerd tijdens het succesvolle citaat van Qatar voor de FIFA World Cup Qatar 2022 ™ in 2010, dat de kracht van sport gebruikt om levens positief te beïnvloeden en duurzame sociale vooruitgang in gemeenschappen te produceren. De ondertekeningsceremonie voor het memorandum van begrijpen werd zondag in Parijs gehouden.

Shaikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa, AFC -president, zei:

De AFC stelt voetbal voor sociale vooruitgang centraal in het hart van al ons werk, evenals het feit dat de introductie van de AFC Dream Asia Foundation we graag 33 banen hebben uitgevoerd in 21 Oriental Lid -verenigingen. We kijken vooruit om met het opmerkelijk te werken met generatie om nog veel meer banen te bieden ten behoeve van jongeren op ons continent.

Door de waarde-in-natte partnerschap zal beide partijen gezamenlijk voetbal doen voor vooruitgang in landen als Libanon en de Filippijnen.

SC -secretaris -generaal, H.E. Hassan Al Thawed, zei:

We zijn altijd toegewijd geweest om ervoor te zorgen dat de traditie van de FIFA World Cup Qatar 2022 verder gaat dan onze grenzen, evenals opmerkelijk generatie is een cruciale auto om dat doel te bereiken. Door samen te werken met de AFC zal ons helpen om veel meer begunstigden te Tigres UANL Thuisshirt bereiken en ons doel te ondersteunen om de immense kracht van voetbal te gebruiken om de inclusie te River Plate Thuisshirt verbeteren, buurtbanden te verbeteren en levens te verbeteren.

De ondertekeningsceremonie voor het memorandum van het begrijpen tussen de SC en AFC werd afgelopen zondag in Parijs gehouden

Tot nu toe zijn veel meer dan 250.000 begunstigden bereikt met generatie opmerkelijk in zeven landen in Azië: Qatar, Nepal, Pakistan, Jordan, Libanon, de Filippijnen en India.

Het partnerschap zal bijdragen aan het doel van Generation Amazy om een positieve invloed te hebben op 1 miljoen levens met voetbal voor vooruitgang en onderwijs in 2022. Generation Remarkable heeft al veel meer dan 28 buurten bereikt met voetbal voor West Ham United Thuisshirt vooruitgangprogramma’s, evenals het gebouw of de renovatie van buurtvelden.

Onlangs heeft Generation opmerkelijke ambassadeur, Xavi Hernández, het programma in Mumbai, India, bekeken om het gebouw van een buurtpitch daar te starten.

Afbeeldingen, Courtesy: Supreme Committee for Shipment & Tradition (SC)

Bron:

#sportsvenuebiz

#Sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor marktnieuws, views en vooruitgang

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.