Hoe het mentale spel en de techniek zijn onderling verbonden

mentale game en technieken in honkbal

Als u (of uw atleten) moeite hebben om te oefenen met concurrentie, onthult de boodschap van vandaag een reden waarom.

Denk je dat het mentale spel en je techniek of mechanica hand in hand gaan? Ze doen het absoluut! Je mentaliteit kan het vermogen verbeteren of afbreuk doen om goed geleerde vaardigheden (van praktijk) op concurrentie toe te passen.

Sta me toe een kort verhaal met je te delen. (Ik deel ook een opgenomen audio -interview om een back -up te maken van mijn claim).

Mark, een honkbalouder van zijn 17 -jarige middelbare schoolatleet, ontdekte uit de eerste hand hoe houding en techniek met elkaar zijn verbonden …

Het kind van Mark was gespannen en nerveus met zijn batting vorig jaar. Mark ontdekte dat zijn kind graag indruk wilde maken op zijn teamgenoten.

“In games zag hij eruit alsof hij te hard drukte en daardoor al zijn mechanica verloor,” zei Mark. “Tijdens batting -oefening en lessen zou hij het goed doen. Maar toch, in games zou hij al zijn mechanica volledig verliezen. ”

OK, je weet dat het kind van Mark zijn swing of mechanica niet echt heeft “verliezen”. Maar de swing van zijn zoon veranderde in games vanwege het bestaan van spanning en angst. En dit is heel normaal bij atleten …

Het kind van Mark probeerde indruk te maken op zijn teamgenoten en coach. zorgen maken over indruk op anderen resulteert in druk en te hard proberen op de plaat. Dit veroorzaakte spanning en zorgen, wat het grootste deel resulteerde in een slechte overdracht van zijn geleerde vaardigheden naar games.

Hij vond het leuk om met zijn kind een geweldige deal over honkbal te praten. Mark zei dat hij heeft bijgedragen aan de problemen van zijn zoon, totdat hij zich terugtrok en zijn kind toestond aan te moedigen aan het mentale spel.

Dit is wat Mark’s kind heeft geholpen zijn monteurs over te dragen naar het spel …

Het kind van Mark voltooide de programma’s voor ‘de Fearless Athlete’ en de ‘The Wrougning Athlete’ programma’s. Mark leerde niet alleen hoe hij overgesloten kon worden gestopt als ouder, zijn kind leerde hoe hij achterover lopte en niet op de plaat moest drukken.

Mark zei dat een van de cruciale lessen het bewustzijn was van wat je nerveus of angstig maakt. “Als je probeert indruk te maken op iedereen, zul je angstig zijn,” zei hij.

Zijn kind grootste take-away: hij heeft geleerd dat het oké is om zich angstig te voelen. Begrijp gewoon waarom je angstig bent, zodat je beter kunt omgaan.

“Na het voltooien van de programma’s was hij zich veel meer bewust van de dingen die hem krap maakten. Hij leerde zijn ademhaling te beheersen en zijn emoties te beheersen, die het verschil in de wereld maakten. Hij had een lente in zijn stap. Ik zag een complete ommekeer van 180 graden, ‘zei Mark.

Zelfs als je niet deelneemt aan honkbal, moet je luisteren naar mijn interview met Mark. Leer hoe Mark de spanning en angst van zijn zoon ontdekte die zich tijdens de concurrentie manifesteerde:

Je kunt veel meer lezen over ‘The Fearless Atleet’ en ‘The Underinded Athlete’ -programma’s door de serie ‘The Confirmers Tault Athlete’ te bekijken.

Verhoog je zelfvertrouwen met mentale spelcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of uw atleet (en) van 12 jaar en ouder helpen, mentale spelproblemen kwijt met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Bel ons Toll gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor nog veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze studenten?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te doen met een zelfvertrouwen waardoor mijn stijl doorheen kon schitteren – niet veel meer de arena binnenkomen met dat “herten in de koplampen” look of gevoel. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena eigenlijk na mijn patronen met het gevoel dat ik veel plezier had meegemaakt. Heel erg bedankt.”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-leer technieken voor vertrouwensversterking!

D Je hebt een negatief zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je FC Utrecht Thuisshirt positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de twijfel te schudden die je hoofd in je hoofd snelt wanneer je je concurrentie opmaakt?

Heb je jezelf bestempeld als een verliezer, slecht dichterbij of middelmatige atleet en deze labels houden je vast in een sleur van zelfmedelijden en besluiteloosheid?

Als je ja hebt beantwoord op een van deze vragen, bekijk dan de zelfverzekerde atleet!

Het zelfverzekerde atleet-CD- en werkboekprogramma is een 14-daags plan voor het grootste zelfvertrouwen. Dit programma is optimaal voor elke atleet of instructeur die de Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt bewezen vertrouwensversterking technieken Celta de Vigo Thuisshirt wil ontdekken die gegarandeerd het vertrouwen drastisch opbouwen en de sportprestaties verbeteren.

Leer veel meer over een van onze veel populaire CD -programma’s in de zelfverzekerde atleetreeks …

De zelfverzekerde atleet: een 14-daags plan voor het grootste zelfvertrouwen

Bekijk alle producten in de zelfverzekerde atleetserie!

Wat zeggen klanten?
“Ik kocht eerst de zelfverzekerde atleet om te zien hoe het programma ging en zag meteen resultaten. Ik heb toen de rest van de zelfverzekerde atleetreeks gekocht en heb een dramatische verbetering van mijn spelniveau ontdekt of moet ik zeggen consistentie. Ik speel momenteel NCAA Division 1 Bnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.