De regio Loudoun voor premier voetbaldiensten van 2021–2025

Premier Soccer Services zal zijn jaarlijkse East Coastline Premier Cup naar Loudoun County, Virginia, vanaf 2021 brengen. Het toernooi van augustus, beveiligd door Loudoun Sports Tourism, is naar verwachting jaarlijks talloze deelnemers en toeschouwers tekenen.

“Dit is uitzonderlijk nieuws en kon niet veel beter zijn gekomen, omdat we de belangrijke toeristische economie van Loudoun willen herstart,” zei Loudoun President en CEO Beth Erickson. “Vorig jaar hebben we het merk Loudoun Sports Tourism geïntroduceerd om onze toewijding aan de sportindustrie te tonen, evenals het beschermen van deze competitie, toont aan dat onze verbeterde inspanningen in deze markt al zijn vruchten afwerpen.”

De inaugurele competitie zal worden opgevoerd op 27-29 augustus 2021, op 15 velden in Evergreen Sportsplex, Philip A. Bolen Memorial Park en het Brambleton Neighborhood Park East. Toekomstige competities zullen eveneens locatie nemen bij Evergreen Sportsplex en Bolen Park, met de toevoeging van 10 velden in HAL en Bernie Hanson Santos Laguna Thuisshirt Regional Park, dat is gepland om te openen in het voorjaar van 2022.

“We zijn verheugd om de East Coastline Premier Cup naar Loudoun County, Virginia, te brengen,” zei Premier Soccer Services President Scott Spencer. “De kans om een jeugdvoetbalevenement op het hoogste niveau te verbreden, in een gang met de grootste bevolkingsbasis in een rit van vier tot zes uur, kon niet worden overleden. We hadden concurrerend bieden van verschillende potentiële gastheren, maar Loudoun bood de allerbeste mix van locatie, uitstekende faciliteiten, attracties en ondersteuning van Loudoun Sports Tourism. ”

De competitie omvat zowel jonge jongens als vrouwen U-11 Manchester City Thuisshirt tot U-19-teams. Premier Soccer Services schat dat 100 teams (55 buiten de markt) deelnemen aan het 2021-toernooi, waardoor 1.650 ruimteavonden worden gegenereerd. Verwacht wordt dat dat aantal tegen 2025 zal groeien tot 275 teams (115 buiten de markt), waardoor 12.500 ruimteavonden worden gegenereerd tijdens het programma van vijf jaar.

“We zijn zeer vereerd om de East Coastline Premier Cup in Loudoun County te houden,” verklaarde Torye Hurst, Loudoun Sports Tourism/Visit Loudoun Director of Sales, Sports en Services. “Dit is een uitstekende kans om onze sportfaciliteiten Villarreal CF Thuisshirt en bestemming te presenteren aan bezoekers in de oostelijke Verenigde Staten.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.