Hoe Nadal zijn geest gebruikt om wedstrijden

te winnen, verschrikkelijk winnen in tennis

Probeer je bij het onderpresteren tijdens een wedstrijd de beste foto’s te maken in plaats van je te concentreren op goed presteren? Veel tennisspelers raken betrapt in het uitvoeren van de “juiste manier” tijdens wedstrijden, wat hen afleidt van het focussen op welke eis om te presteren in kopen om de taak te doen en punten te winnen.

Succesvolle tennisser en instructeur Brad Gilbert componeerden een boek over tennis genaamd “Winning Ugly”.

Wat wint lelijk?
Vrees winnen is de mogelijkheid om de ideale methode op te geven om te doen voor de praktische methode om de taak te laten uitvoeren, vooral als je niet al je foto’s werkt.

Rafael Nadal versloeg David Ferrer onlangs met 6-2, 6-4 voor Insurance Claim zijn zesde Barcelona Open-titel. Nadal bracht zijn beste wedstrijd niet, maar was in staat om de overwinning te behalen door zijn geest te gebruiken en vreselijk tennis te winnen.

“Als je wint zonder je best te spelen, lijkt het erop dat je voldoende AZ Alkmaar Thuisshirt tennis hebt om competitief te blijven, zelfs als je Real Madrid Thuisshirt niet perfect speelt. Dus laten we proberen beter te spelen. Als je beter speelt, heb je nog veel meer kansen, ‘zei Nadal.

Als je niet op je A-game staat of een van je foto’s niet werkt, moet je je Mind-game gebruiken om met de wedstrijd te komen. Probeer het niet te forceren of te repareren wat er mis is in het midden van een wedstrijd.

Geloof in plaats daarvan precies hoe ze praktisch tennis moeten spelen. Speel de foto’s die werken. Je kunt perfect uitziende grondslagen hebben, maar Best Stokes wint niet altijd wedstrijden.

Goede (functionele) beroertes, geweldige tactieken, evenals mentale weerbaarheid wint wedstrijden. Speel de opnamen die de taak in de wedstrijd krijgen in plaats van wat u gelooft dat er vrij of perfect uitziet.

Praktische tennis spelen geeft aan dat je op dat moment in staat bent tot het tennis. Praktisch tennis is het tegenovergestelde van het proberen de beste beroertes te maken. Je bent een mens, je zult fouten maken en je moet deze fouten accepteren.

Vijf methoden voor het spelen van praktische tennis

Geef jezelf toestemming om fouten te maken tijdens het optreden. Verwacht geen fouten te maken, maar je moet ze zeker accepteren als ze zich voordoen. Geef jezelf de hoogwaardige van het maken van 3-4 fouten tijdens elke uitvoering, zodat je in een praktische mindset kunt blijven spelen.

Effectief uitvoeren in plaats van perfect. Dit geeft aan dat u in sommige gevallen de “correcte” methode Bologna FC 1909 Thuisshirt moet opgeven. Gebruik alle werken om u te helpen de taak in toernooien te laten uitvoeren. Wees blij met het schot dat goed werkte, maar was misschien niet “perfect” uitgevoerd.

Vereenvoudig precies hoe u presteert. Dit is het tegenovergestelde van proberen perfect te zijn. Eenvoud geeft aan om minder gedachten te gebruiken, meer te reageren, en niet te geloven in elke richting die uw instructeur u heeft verteld. Met andere woorden, “niet overtroffen”. Minder is altijd beter.

Gebruik indien nodig uw go-to-shot. Blijf bij je “brood en boter” -schot. Dit is het schot dat die dag werkt. Ik laat mijn stagiairs zien om het schot te spelen dat momenteel goed werkt in plaats van de “correcte” of beste opname te spelen.

Bewaar methode voor na de concurrentie. Voorkom het analyseren van uw slagen tijdens het spelen en probeer ze te repareren of recht te zetten in het midden van een wedstrijd.

Het cruciale voor het spelen van praktische tennis is dat het vermogen zowel positief als positief blijft na fouten.

“Het cruciale is dat ik deze competitie niet zo het beste heb gespeeld als ik heb gewonnen. Ik heb iets te verbeteren en ik ben extatisch om het te proberen. Laten we dat houden met bescheiden, motivatie en elke dag een positieve mindset. Dat is de enige methode om op dit niveau te blijven spelen, “verklaarde Nadal.

De volgende keer dat je concurreert, geloof je over het winnen van lelijk. Het maakt niet uit of je die dag A, B of C -game hebt, besteed aan het krijgen van de taak met je atletisch talent. Heb vertrouwen dat je nog steeds kunt winnen, zelfs als je niet bent, je bent een game.

Dit bericht was gebaseerd op het nieuwe programma van Dr. Cohn: TENNIS VERTROUWEN.

Leer bewezen mentale spelmethoden om je best te doen op het veld!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als veel positieve game naar wedstrijden?

Succesvolle tennisspelers hebben precies ontdekt hoe ze het met het grootste vertrouwen in toernooien moeten doen.

Als je bereid bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en met het grootste zelfrespect in wedstrijden, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor competitiespelers je helpen dit te doen!

Gebruik tennisvertrouwen om te helpen bij het verbeteren van uw mentale weerbaarheid van tennis en het vinden van zowel krachtige als bewezen mentale spelmethoden die deskundige atleten hebben gewonnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor wedstrijdspelers

Wat zeggen mentale game -klanten?
“Bedankt voor alle kennis, hulpmiddelen, materiaal en ondersteuning die je me tijdens deze cursus hebt geboden. Het was echt een uitstekende ervaring. Ik kijk vooruit om deze mentale training te integrerennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.