Everton Football Club onthult ontwerpen voor zijn nieuwe stadion

Everton Football Club heeft de voorgestelde ontwerpen onthuld voor zijn beroemde nieuwe stadion, dat zou zijn gebouwd op semi-uitweekse Dockland in Noord-Liverpool en een GBP £ 1 miljard te leveren verbeterd aan de stad die de stad verbetert aan de stad economie.

Afbeeldingen van het stadion werden onthuld door de wereldberoemde architect Dan Meis van Meis Architects, tijdens een evenement voor de fans van de club in een voormalig pakhuis in het Titanic Hotel op slechts enkele meters van de voorgestelde Bramley-Moore-doksite, die deel uitmaakt van de bredere Liverpool Waters Development.

De concepten voor “The People’s Project” tonen een sensationeel bakstenen, staal- en glasontwerp, dat zijn inspiratie haalt uit de historische maritieme en opslaggebouwen in de buurt.

De structuur combineert het historische en het moderne, met de bakstenen basis van het stadion met een subtiele knipoog naar het populaire Archibald Leitch -roosterwerk van Goodison Park, terwijl de dynamische dakstructuur gemaakt van staal en glas het stadion een moderne afwerking geeft.

Het stadion bestaat uit vier onderscheidende tribunes, waaronder een grote steile thuisstand in het zuiden die op wedstrijddagen 13.000 Evertonians zullen huisvesten. Voorstanders zullen zo dicht bij de actie zijn als richtlijnen als de club de intensiteit en intimiteit van Goodison Park in deze moderne arena wil vastleggen en versterken.

Het ontwerp van zowel de noordelijke als het zuiden van de lagere lagen zal het gemakkelijk maken om railstoelen aan te nemen en, moet in de toekomst wettelijk veranderen, ze kunnen ook worden omgezet in gebieden voor veilige staat met behulp van supporters -optionaliteit en flexibiliteit in de toekomst.

Afbeelding, Courtesy: Everton FC / Meis Architects

Everton Football Club gebruikte ook het evenement om zijn plannen voor de herontwikkeling van Goodison Park te onthullen om een reeks gemeenschapsactiva te creëren, zoals huizen, gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfsvoorzieningen, evenals de introductie van de openbare ruimte, waaronder een blijvend eerbetoon aan de Club’s huidige thuisbasis van 127 jaar.

Het evenement markeerde het begin van een openbare overheid van een maand in de AC Milan Thuisshirt plannen van de club-die als het People’s Project zijn omgeslagen-met de resultaten van de consultatie die bovendien verfijningen aan de voorstellen informeerde.

Na het laatste diepgaande ontwerpwerk worden twee planningsaanvragen ingediend door de club: een diepgaande aanvraag voor Bramley-Moore Dock en River Plate Thuisshirt een overzichtsaanvraag voor Goodison Park. Deze aanvragen zullen naar verwachting vóór eind 2019 worden ingediend.

Professor Denise Barrett-Baxendale, Chief Executive Officer van Everton, zei:

Vandaag markeert een uitzonderlijk cruciale mijlpaal voor ons terwijl we proberen een nieuw stadion te bouwen dat zal fungeren als een ‘game changer’ voor de club en onze stadsregio. Ons voorgestelde stadionontwerp haalt zijn inspiratie uit zowel de maritieme geschiedenis van onze stad als uit het rijke erfgoed en de tradities van onze club.

Het is in de eerste plaats een stadion voor voetbal, voor onze gepassioneerde fans en voor onze spelers. Een Canadees Voetbalelftal Thuisshirt stadion dat Everton Football Club een platform voor groei geeft, zowel commercieel als sociaal. Maar het is ook een stadion voor de hele stad en een ontwikkeling die transformerende voordelen zal opleveren in termen van regeneratie en inclusieve groei voor de hele regio Liverpool City en in het bijzonder voor Noord -Liverpool.

Onze plannen voor Goodison Park, hoewel in dit stadium veel meer gedetailleerder, vervullen onze belofte aan onze buren in Liverpool 4 om samen te werken om iets te creëren dat de gemeenschap voor de komende generaties ten goede zal komen. Er is nog veel werk te doen om zowel het stadion als de door de gemeenschap geleide erfenis in Liverpool 4 te leveren, maar we blijven op schema om deze ongelooflijke transformationele projecten te leveren.

Ik wil iedereen bedanken die ons tot nu toe heeft gesteund en vooral onze fans, de bewoners en diensten rond Goodison Park en de mensen van deze stad wil bedanken voor het luisteren naar ons, voor het delen van hun ideeën met ons en voor het steunen van ons op deze reis. Het is van cruciaal belang dat mensen ons hun mening blijven geven tijdens dit openbare overleg, dus ik zou iedereen aansporen om de tentoonstelling te bekijken terwijl het de stadsregio excurseert of naar de projectwebsite gaat om deel te nemen.

Om veel meer te weten te komen over dit project en Dan’s mening over de toekomst van Stadia, geniet van de video -interview sportlocatie die eerder dit jaar met Dan Meis werd uitgevoerd …

ALSD International – Europa’s enige evenement dat is gewijd aan de Premium/VIP/Club -stoel- en gastvrijheidsmarkt – heeft in oktober in oktober in verband met Croke Park Stadium, waar sprekers uit heel Europa en Noord -Amerika inzichten zullen leveren over het verhogen van de winst door nieuwe builds , restauraties en service -uitbreidingen, evenals door middel van het huidige F&B en technologie -aanbod.

#AalsDinternational – Het toonaangevende evenement van Europa gewijd aan de premium/VIP -stoel- en gastvrijheidssector

#sportsvenuebiz

#SportSvenuebusiness – ‘s werelds toonaangevende platform voor marktnieuwsweergaven en -ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.