MyVenue genoemd als officiële POS -innovatiedienstverlener van de Miami Dolphins evenals het moeilijke Rock Stadium

Stadium evenals Arena Point of Sale (POS) specialisten, Myvenue, zetten hun Noord -Amerikaanse groei voort, omdat ze de officiële pos worden genoemd Innovation Service Provider van de Miami Dolphins evenals moeilijk rockstadion – House of the Formule 1 Miami Grand Prix.

Kim Rometo, Miami Dolphins Vice President & Chief Info Officer, zei:

MyVenue werd gekozen omdat hun schaalbare optie de maximale veelzijdigheid van het moeilijke Cerezo Osaka Thuisshirt rockstadion gebruikt om alle evenementen te passen, inclusief de Miami Dolphins, Kashiwa Reysol Thuisshirt Miami Open, Formule 1 Miami Grand Prix en externe concerten.

Rometo vervolgde:

Myvenue was ook in staat om kassierschermen en klantinterfaces aan te passen, wat zowel de effectiviteit als de nauwkeurigheid maximaliseert.

David Brooks, Chief Operating Officer van Myvenue, zei:

In totaal zullen 1375 terminals tussen Premium, suites en concessies werken op de cloudgebaseerde POS-software van Myvenue. Dit omvat 650 recent geïmplementeerde vaste en mobiele POS -apparaten, evenals een aanvullende 725 bestaande terminals die zijn overgegaan naar de Myvenue -oplossing.

De taak voldoet aan een succesvolle, betaalbare piloot met een laag risico in het moeilijke rockstadion die het snelle, robuuste en gemakkelijk te gebruiken ontwerp van Myvenue heeft aangetoond. De uitstekende typische credit score card deal goedkeuring van 3 seconden assists minimaliseren wachtrijen en wachttijden, waardoor fans langer op hun stoelen kunnen besteden aan het genieten van het spel.

Fans genieten van de NW 100 Level Hendricks Bar tijdens een week 7 NFL -voetbalwedstrijd tegen de Atlanta Falcons zondag 24 oktober 2021 in Miami Gardens, Fla. (Lauren Sopourn/Miami Dolphins)
Brooks toegevoegd:

Onze native offline redundantiebescherming, inclusief de ‘store-and-forward’ technologie, stelt servers in staat om credit score-kaartverkoop te blijven maken, zelfs als stroom, wifi of gateway / het verkrijgen van netwerken mislukken.

Aangezien de MyVenue -optie de verkoop van Food & Beverage van moeilijke Rock Stadium bijkomt bij komende grote evenementen, verandert Myvenue het Portugees Voetbalelftal Thuisshirt spel echt.

Hoofdafbeelding, Top: een algemeen beeld van de tennisschool van de 2019 Miami Open in moeilijk rockstadion. Afbeeldingen, hoffelijkheid: Miami Dolphins

Over de Miami Dolphins
De Miami Dolphins, van de voorzitter van het bestuur en de algemene partner Stephen M. Ross, zijn de oudste sportfranchise van de belangrijkste league-expert in het specificeren van Florida, die in 1970 bij de NFL zijn gekomen als onderdeel van de AFL-NFL-fusie. De organisatie heeft in vijf ongelooflijk bowls gespeeld en won kampioenschappen die voldoen aan de 1972 (VII) en 1973 (VIII) seizoenen. De franchise heeft ook vijf seminar kampioenschappen gewonnen, evenals 13 divisiekampioenschappen.

De dolfijnen spelen huisspellen in het moeilijke rockstadium en trainen in het baptistengezondheids- en wellness trainingscomplex in Miami Gardens.

Ga voor meer informatie naar: www.dolphins.com

Over moeilijk rockstadion
Hard Rock Stadium is een wereldwijd genotbestemming en culturele curator van evenementen van wereldklasse. De best-in-class locatie is huis van de Miami Dolphins, University of Miami voetbalteam, Orange Bowl, F1 Miami Grand Prix, Miami Open, Major Concerten, Championship Boxing, evenals wereldwijd voetbal.

Voor meer informatie, bezoek: www.hardrockstadium.com

Sports Location Service organiseert en levert ALSD International, de jaarlijkse seminar & tentoonstelling en nu 365 buurt met een focus op het stimuleren van winst met nieuwe builds, restauraties en service -uitbreidingen, met name door middel van niches, waaronder premium zitplaatsen en gastvrijheid, design & Ontwerp, fan -ervaring, technologie, wederopbouw en herstel.

De Hybrid-editie van 2021 werd gehouden door Liverpool Football Club en bevatte een conferentie op hoog niveau, een tentoonstelling met toonaangevende producten en diensten in de industrie, naast netwerkevenementen in het Goodison Park van Everton, evenals M&S Bank Arena. Het 2022 -evenement wordt de komende weken aangekondigd!

#ALSDInternational – Europa’s toonaangevende evenement voor de premium stoel en sporthostsector
#ALSD – Leid de afgelopen 30 jaar de premium stoelmarkt voor
#SportSvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor marktnieuws, views en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.