De sterkste man van de wereld biedt Facebook -verslaggeving

De sterkste MAN -competitie ter wereld zal worden gehouden van 11-15 november in Bradenton, Florida, zonder toeschouwers. Maar fans van de sporten zullen dagelijkse live toegang hebben op Facebook, beginnend op 10 november met “World’s Stighest Man: Live From Bradenton”, met exclusieve up-close-kijk op het maken van het evenement.

De aandacht voor sociale media is gericht op het aanvullen van de live televisie -verslaggeving Sport Club Internacional Thuisshirt van het hoofdevenement, met afleveringen die dagelijks om 16.30 uur streamen. Et. De verslaggeving omvat uitgebreide interviews met atleten en legendes van de sport, evenals dagelijkse herhalingen van evenementen met resultaten en het huidige klassement. Fans betalen $ 1,99 voor de week van Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt dekking. In de Verenigde Staten wordt het evenement later uitgezonden op CBS Sports Network en CBS in december.

De beelden achter de schermen worden georganiseerd door voormalig Barbend.com-editor Nick English en zullen een kijkje nemen op de sterkste man van de SBD-wereld Boneyard, waar alle evenementen en sterke uitdagingen worden opgesteld. Op wedstrijddagen zullen fans de aankomsten van atleet, previews van de uitdagingen van elke dag, uitgebreide samenvattingen en interviews na het evenement zien.

In samenwerking met het Bradenton Area Convention & Visitors Bureau, zal de 43e editie van de sterkste man van de wereld worden opgevoerd in Holmes Beach op Anna Maria Island in Manatee County. Het zal een geavanceerd nieuw formaat volgen, inclusief een progressief vierdaags schema met twee dagen kwalificaties en een tweedaagse finale. De topsterkte Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt -atleten zullen zware gewichten trekken, duwen, dragen, tillen en gooien, zoals grote vrachtwagens, auto’s, kettlebells en de gerenommeerde Atlasstenen van het evenement.

“De sterkste man van de wereld is altijd het allerhoogste doel geweest, dus op zijn afgrond zijn is een zeer diepgaand gevoel,” zei Gabriel Peña van Edinburg, Texas, die Mexico vertegenwoordigt op zijn eerste wereldkampioenschappen van de wereld. “Voor mij is er macht om te weten hoe ontwikkeld mijn kracht en vaardigheid de afgelopen jaren is geworden en ik ben klaar om het te laten zien tegen de beste ter wereld.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.