Forward Associates rekruteer culinaire directeur voor het ontwikkelen van Nordic Company

locatie specialist Forward Associates, die hebben geholpen de gastervaring in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium te vormen, heeft een culinaire directeur, Neil Fox, aangeworven.

Neil brengt veel meer dan twee decennia gastvrijheidservaring Gamba Osaka Thuisshirt om medewerkers door te sturen. Cruz Azul Thuisshirt Zijn beroep heeft hem van Londen naar Sydney en nu de Nordics gebracht, waar hij twee jaar doorbracht als chef -kok bij Rivoli – een gerenommeerde Franse brasserie in Helsinki.

Nog steeds gevestigd in Finland, biedt Neil directe ondersteuning aan het groeiende bedrijf van Associates in de regio. Zijn aankomst maakt deel uit van de plannen van het bedrijf voor een permanent kantoor in het gebied. Zijn vormende jaren werden besteed aan lekker eten, leren onder gewaardeerde chef -koks, waaronder Chris Galvin, John Torrode, Graham Garrett, Lee Purcell en Serge Dansereau, om er maar een paar te noemen.

Sinds de eeuwwisseling is het werk van Neil zich ver voorbij de keuken uitgeoefend. Hij heeft een aantal succesvolle contractcateringprojecten gevormd op grote vrijetijdslocaties en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de creatie en lancering van talloze high street -concepten, waaronder Graze, een bloeiende bar en Chophouse in Bristol.

Locatie Specialist Forward Associates, die hebben geholpen de gastervaring in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium te vormen, heeft een culinair directeur, Neil Fox, aangeworven

Dit vermogen om te werken aan grote en kleine projecten is een bewijs van zijn vermogen om relevant te blijven in een snel bewegende industrie en als zodanig wil hij altijd leren over verschillende keukens, nieuwe technieken en de meest recente trends. Het is deze wens om te groeien die Neil zo goed past bij voorwaartse medewerkers.

Neil merkte op:

Ik ben een groot voorstander van teamwerk. Ik leer graag. Focus en attent zijn helpt me om fantastische gastervaringen te creëren. Uit ervaring komt kennis en hieruit kunnen we allemaal groeien.

Over voorwaartse medewerkers
Forward Associates maken gastgerichte bestemmingen. Bestemmingen die elk facet van de kansen, het verenigen van merk, ervaring, eten en drinken en interieur beschouwen in één coherente propositie. Hun werk heeft het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur, de Wimbledon -kampioenschappen en de O2.

Roy Westwood richtte Forward Associates op in 2015 na een 20 -jarig beroep dat werkte voor enkele van de belangrijkste spelers van Borussia Dortmund Thuisshirt de horeca -industrie

Ongeveer 50+ hoogwaardige experts uit heel Europa en Noord-Amerika, waaronder Roy Westwood, oprichter en directeur van Forward Associates, boden 270+ hooggeplaatste industrie-leidinggevenden met inzichten over het vergroten van de inkomsten door nieuwbouw, remodellingen en servicesuitbreidingen, Tijdens de editie van 2019 van ALSD International-Europa’s enige evenement gewijd aan de premium stoel- en gastvrijheidssector-gehouden in Croke Park, met reizen achter de schermen van 3Arena en Aviva Stadium.

#SportShospitality #Hospitality #PremiumSeating #VIP #Clubseatinginging

#AalsDinternational – Het toonaangevende evenement van Europa gewijd aan de premium stoel- en horecasector

#sportsvenuebiz

#SportSvenuebusiness – ‘s werelds toonaangevende platform voor nieuwsviews en ontwikkelingen in de industrie

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.